Una trajectòria personal m’ha canviat la vida.

Professionalment, sóc enginyera i m’he dedicat tant a la programació com a la gestió de projectes.

Tinc tres fills, la Siena (2012), el Nord (2016) i l’Elna (2018). La Siena va morir amb dos anys després d’un any lluitant contra la malaltia. És durant aquest procés de la malaltia i, en el dol de la seva pèrdua, que vaig adonar-me que volia dedicar la meva vida a cuidar de les persones. Va néixer en mi la necessitat d’ajudar la gent deixant la tecnologia de banda.

Abans de néixer el Nord ja em plantejava la professió de doula. Un cop nascut, i havent experimentat jo mateixa l’acompanyament d’una doula, em decideixo a fer el curs i fer el canvi de forma definitiva. El meu postpart va ser tan diferent del primer, tan bonic, que vaig entendre quin era el meu Nord professional i vital.

La maternitat d’Elna i l’energia de cada persona.

Fent el curs de doula em quedo embarassada de l’Elna. Veig com la meva vocació es gesta alhora que la meva tercera filla, a qui dono el nom d’Elna com a homenatge a la Maternitat d’Elna , la maternitat del sud de França que va salvar la vida de tants nens i tantes mares refugiades de la guerra civil espanyola. I que ho va fer en un entorn de tendresa, respecte i cura integral de les dones que hi van donar a llum.

Però la meva preocupació per la vida i la salut de les persones va començar molt abans. Des de joveneta practico reiki i, amb el títol de naturopatia obtingut el 2016, he après a treballar amb flors de Bach i olis essencials.

Combino aquestes tècniques per fer treballs de sanació sobre el camp energètic de la persona que afecten positivament a nivell físic.